Mind Eye Power

 

Met Mind Eye Power kun je op een eenvoudige en vaak snelle manier heel doelgericht diepgaande veranderingen teweeg brengen in denken, voelen en doen. Eigenlijk bij alles waar jij emotionele spanning en/of lading ervaart, waarvan jij last hebt en de noodzaak voelt om je hiervan te bevrijden, kan Mind Eye Power een krachtige tool zijn. Je kunt dan denken aan:

 

- Stress en Burnout

- Angsten

- Onverwerkte emoties

- Ingrijpende levenservaringen, zoals verlies en trauma

- Gevolgen van trauma

- Hardnekkige overtuigingen

 

Dit gebeurt met oogbewegingen en geestkracht, ogen en brein. En met deze methode wordt het lijf ook meegenomen. Want dat heeft jou ook veel te vertellen! De verbinding tussen hoofd-hart-buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen. 

 

Het brein (mind) zit vol met herinneringen, plaatjes, geuren, overtuigingen, etc. Ergens in je brein zit dat allemaal opgeslagen en ieder met een eigen emotionele lading. Met Mind Eye Power gaan we daar naartoe en veranderen we de mindset en de perceptie. Zodat de lading milder wordt. 

 


'Ogen zijn de spiegels van de ziel' wordt wel eens gezegd. In feite zijn je ogen als een soort toetsenbord voor je hersenen. Met bepaalde oogbewegingen kun je grip krijgen op de bedrading van het brein. Waardoor je de lading letterlijk en figuurlijk kunt ontzenuwen. 


 

Mind Eye Power  is een veilige methode. Jij bepaalt zelf hoever je meegaat in de herbeleving van pijnlijke en/of moeilijke situaties. 

De Mind Eye Power methode is geïnspireerd op:

  • Psychologische traumaverwerking (EMDR en Imaginaire exposure)
  • Moderne wetenschap over de effecten van oogbewegingen op hersenfuncties. (Oculomotorische regulatie, Integrale Eye Movement therapie)
  • Nieuwe wetenschap over trauma en cel geheugen (B. Lipton, J. Dispenza, C. Perth, P. Levine)
  • Eeuwenoude wijsheid over de werking van het brein, lichaam, geest en oogbewegingen
  • Lichaamsgerichte werkvormen (Mindfulness exposure, Braingym, Sedona methode, Trauma Stress Release)

 

Ik ben gecertifieerd MEP Practitioner 

Ben je benieuwd of Mind Eye Power iets voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met mij op!